• Jun 17, 20
  • Monica

Përmes historisë, kulturës dhe natyrës së përbashkët kontinenti ynë frymëzon lidhje dhe kujtime që shtrihen përtej kufijve. Ne jemi të gjithë bashkë. Ne jemi Europa!
Shikoni videon më lart.

Through shared history, culture and nature our continent inspires connections and memories that stretch beyond borders. We are all together. We are Europe. Watch the video above.

 

#eurotrip #europe #travel #europa #trip #travelphotography #travelgram #wanderlust #instatravel #paris #italy #portugal

#europetravel #france #a #photography #travelblogger #vacation #ig #italia #photooftheday #spain #germany

#viagem #tbt #instagood #traveltheworld #picoftheday #viajar #visitalbania #takenbyalbania