BLOG

We Are Europe

 • Jun 17, 20
 • Monica
 • Comments

Përmes historisë, kulturës dhe natyrës së përbashkët kontinenti ynë frymëzon lidhje dhe kujtime që shtrihen përtej kufijve. Ne jemi të gjithë bashkë. Ne jemi Europa!
Shikoni videon më lart.

Through shared history, culture and nature our continent inspires connections and memories that stretch beyond borders. We are all together. We are Europe. Watch the video above.

Read more

Albania Welcomes First Foreign Tourists

 • Jun 13, 20
 • Monica
 • Comments

Tirana, June 12, 2020 - Tirana International Airport (TIA) held a ceremony to celebrate the first charter flight into the country following the easing of restrictions around the COVID-19 pandemic. The charter was flown by Belavia, the flag carrier and national airline of Belarus.

Read more

Protokolli i masave anticovid ne turizem

 • Jun 12, 20
 • Monica
 • Comments

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit ne bashkepunim me Ministrine e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale ka nxjerre nje urdher lidhur me protokollin e masave anticovid qe duhet te zbatojne bizneset ne fushen e turizmit:

Read more

14 Reasons to visit Kosovo

 • Jun 08, 20
 • Monica
 • Comments

Okay, so Kosovo might not be the first destination you think about for vacation due to its past and the location at the middle of inland Balkan.

However, you shouldn’t be so quick to dismiss Kosovo as a travel destination because it has a lot to offer its visitors! That’s something I learned and experienced when visiting Kosovo for the first time.

Read more

WIZZ AIR AND AUSTRIAN AIRLINES OPEN FLIGHTS TO TIRANA

 • Jun 01, 20
 • Monica
 • Comments

Wizz Air announced 15 new routes to eight countries from Tirana starting from July 2020, bringing the total to 25 destinations from Tirana International Airport.

Read more

Blerina Travels in Quarantine with Çupi

 • May 30, 20
 • Monica
 • Comments

Alma Çupi është gazetare e famshme për dokumentarët e saj “Histori Shqiptare”. Me “Blerina Udhëton në Karantinë”, në videon sipër Alma ndan mendimet dhe këshilla:

Si të arrish sukses në një sipërmarrje
Cili është vendi më i bukur në Shqipëri
Çfarë i mungon turizmit shqiptar

Read more

Pages

Tags

Get In Touch

 

Active Albania offers pickup service from the airport and back after you finish your trip if preferred. Contact Us for more information.

Terms and Conditions