...
  • info@activealbania.com
  • +355675000097
  • התחייבות להחזר COVID-19. קרא עוד על הגמישות המשופרת שלנו
  • פה.

יום ההרים הבינלאומי 2020: המגוון הביולוגי

כמה פרועים, עצומים ועוצמתיים הם ההרים שלנו

#InternationalMountainDay

עובדות עיקריות שכדאי לדעת:

הרים מכסים כ-27% משטח כדור הארץ

30 % מכל אזורי המגוון הביולוגי המרכזי נמצאים בהרים

רבים מהיבולים וממיני בעלי החיים החשובים בעולם מקורם בהרים

המגוון הביולוגי בהרים מספק מזון, צמחי מרפא וכן שומר על מים, אדמה, איכות האוויר עבורנו

יום זה נותן לנו הזדמנות להפיץ מודעות לשמירה על המגוון הביולוגי של ההרים מכיוון שמערכות אקולוגיות עדינות אלו נמצאות תחת לחץ אדיר בגלל שינויי אקלים, ניצול יתר וזיהום.

Sa të egër, të pafund dhe të fuqishëm janë malet tona

#DitaNdërkombëtareeMalit

Faktet të rëndësishme:

Malet mbulojnë rreth 27% të sipërfaqes së tokës

30% e të gjitha zonave kryesore të biodiversitetit janë në male

Shumë prej të korrave dhe llojeve të bagëtive të rëndësishme në botë e kanë origjinën në male

Biodiversiteti malor siguron ushqim, bimë medicinale si dhe mirëmban ujin, tokën, cilësinë e ajrit për ne.

Kjo ditë na jep një mundësi për të përhapur ndërgjegjësimin në lidhje me mbrojtjen e biodiversitetit malor pasi këto ekosisteme delikate janë nën presion të jashtëzakonshëm nga ndryshimi i klimës, mbishfrytëzja dhe nd.

אנו משתמשים בעוגיות בכדי לתת לך את החוויה הטובה ביותר.