• info@activealbania.com
 • +355675000097
 • ОБВРСКА ЗА ПРАВА НА КОВИД-19. Прочитајте повеќе за нашата подобрена флексибилност
 • тука

Преглед од:
Список по:
гранд турнеја албанија скриен скапоцен камен 9 1
Избрана
8 дена - 7 ноќи
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
Најдоброто од Албанија
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
Јавањето на коњи во Пермет
1 ден
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
Рафтинг дух
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
планинарска планина Tomorr9
1 ден
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
Преку Ферата Призрен
, , 8 дена - 7 ноќи
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
Планина Галичица
, 6 дена - 5 ноќи
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
Вусање
, , 9 дена - 8 ноќи
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
Кањон Тара
8 дена - 7 ноќи
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
Национален парк Дурмитор
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
Пакувајте сплав, патека и циклус низ Западен Балкан
, , 12 дена - 11 ноќи
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
Мали и Тате
4 дена - 3 ноќи
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
Врв на Језерца
, , 7 дена - 7 ноќи
Достапно преку годината:
 • Јан
 • Фев
 • Марк
 • Апр
 • Мај
 • Јун
 • Јул
 • Авг
 • Сеп
 • Окт
 • Ное
 • Дек
Погледнете детали
Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство.