• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu

Pack Rafting, Hiking dhe Shetitje me Biçiklete në të gjithë Ballkanin Perëndimor - 12itë

Paketimi / Hiking / Snorkeling / Provë e Verërave / Vizitat e Kulturës në UNESCO / Vizita e Bunkerit / Rafting

Paketoni Raft, Udhëtim dhe Cikël në të gjithë Ballkanin Perëndimor

Zbuloni një prej gurëve të çmuar të fshehur në Evropë ndërsa i shpëtoni civilizimit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut përmes vozitjes, trekking dhe çiklizmit.

Diell 128

Kohëzgjatja

12 ditë

Grup njerëzish

Madhësia e GRUPIT

Deri në 14 persona

Akomodimi

AKOMODIMI

Hotel / Kamping / Shtëpi Vizitorësh

Vendndodhja W

VEND TAKIMI

Aeroporti i Shkupit, N. Maqedoni

Sezoni W

SEZONI

Mars - Nëntor

2

VËSHTIRSI

I moderuar

Nuk është e nevojshme asnjë përvojë rafting ose shëtitje, vetëm një nivel i arsyeshëm i aftësisë fizike dhe aftësia për të trajtuar 4-7 orë aktivitet në ditë.

Nga

€2100

Ndani këtë turne
Depozitat e transferueshme

Anuloni deri në 31 ditë para nisjes dhe ne do të transferojmë depozitën tuaj në kredi për një rezervim në të ardhmen.

Klikoni 'shiko ndryshimet' për këshillat specifike të udhëtimit të Zyrës së Jashtme plus çdo ndryshim të udhëtimit dhe masa shtesë të sigurisë në vend, si rezultat i COVID-19.

Malin
Ecni nëpër Malet e Nemuna
Rafting
Paketoni rafting në parqet kombëtare
Kampe
Wils kamp në afërsi të fshatrave autentike malore
Pikat kryesore të vendndodhjes / rajonit

Rajoni është një peizazh i larmishëm i kodrave të thyer, shkëmbinjve të lartë dhe tokës bujqësore të pafund, që lëkundet. Klima mesdhetare është perfekte për rritjen e rrushit dhe frutave të tjerë. Theshtë vendi i përsosur për të dalë nga rruga e rrahur dhe për të pasur një përvojë unike në Ballkan.

Informacioni Thelbësor

Vizat: Shqipëria & Maqedonia e Veriut
Nuk kërkohet vizë për shumicën e kombësive, përfshirë mbajtësit e pasaportave në Mbretërinë e Bashkuar, shumicën e shtetësive të tjera të BE-së, SH.B.A., Kanadeze, Australiane dhe Zelandën e Re.
Vaksinimet: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut
Nuk ka rreziqe specifike shëndetësore.

Një kompani që mund t’i besoni

Shenja e Shoqatës Tregtare të udhëtimeve aventureske 1 196x300 1
tripadvisor 1
Zgjedhja e Udhëtarëve Tripadvisor
Blerja e Sigurt e Garantuar
Foto
Si është?
  • Çfarë përfshihet
  • Duke arritur atje
  • Ushqim & Akomodim
  • Itinerar
  • Lista e paketimit
  • FAQ-të

Manualë ekspertë, miqësorë, anglishtfolës.

Hotel, Kampe dhe Bujtina

Ushqim natyral, i fresket.

Ju do të transferoheni nga Tirana dhe në Aeroportin e Podgoricës

Gjithçka që ju nevojitet për rafting paketimi dhe kampe ofrohet.

Ushqimi në rajonin tonë është shumë i larmishëm dhe ndikohet shumë nga vendet fqinje. Shtë i përzemërt dhe i shëndetshëm, zakonisht bazohet rreth mishit dhe perimeve, shumica e të cilave janë sezonale dhe me burim lokal. Pjatat popullore përfshijnë gjeldeti, qengji ose dhia Pershesh, i shërbyer me një bukë lokale të njohur si Kulac, një byrek me djathë i bërë me brumëra të hollë të quajtur Fli, Musaka, Ajvar dhe peshq të sapo kapur të shërbyer në një stil mesdhetar. Shumë pjata shërbehen me verë nga njëra nga vreshtat lokale.

Hotel Tutto
DITA 1

Hotel Tutto
Mavrovo, Maqedonia e Veriut
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën
Logoja e AT-së e1611649607743

hotel tino
DITA 2

Hotel Tino
Ohri, Maqedonia e Veriut
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën
Logoja e AT-së e1611649607743

Tushemisht
3 DITA

Camp Fire
Bujtina “Gita”
Tushemisht, Shqipëri

27 të mëdha
DITA 4

Fshati Joen
Librazhd, Shqipëri
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën
Logoja e AT-së e1611649607743

Bujtinë Artistike
DITA 5

Bujtinë artistike
Tiranë, Shqipëri
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën
Logoja e AT-së e1611649607743

264593439
DITA 6

Akomodimi në një hotel

Zjarr kampi
7 DITA

Kampim i egër
Korab, Shqipëri
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën

Shtëpia e pushimit Korabi
DITA 8

Shtëpia e pushimit Korabi
Korab, Shqipëri
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën
Logoja e AT-së e1611649607743

Restlicice
DITA 9

Restlice, Shqipëri
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën

dragash
DITA 10

Bujtinë
Dragash - Zaplluxhe, Shqipëri
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën

Hotel Prizreni
DITA 11

Hotel Prizreni
Prizren, Kosovë
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën
Logoja e AT-së e1611649607743

Mavrovo
Hotel Tutto
E mëparshme
Tjetra

DITA 1

Mbërritja në Aeroportin e Shkupit
Nisja për në Parkun Kombëtar Mavrovo
Akomodimi në hotel Tutto
20:00 Darka e mirëseardhjes

Manastiri Shën Jovan Bigorski
Pak Rafting në lumin Radika
E mëparshme
Tjetra

DITA 2

Transferimi në Manastirin e Shën Jovan Bigorski

8:00 Mëngjesi
9:00 Transferimi në Manastirin Shën Jovan Bigorski (5 km, 30 min)
9:30 Vizitë në Shën Jovan Bigorski
11:00 Pak Rafting në lumin Radika, 7 km
12:30 Pushim dreke në Restorantin Beneks
14:00 Pak Rafting në lumin Radika, 3 km
17:00 Transferimi në Ohër
Mbrëmje e lirë për të zbuluar qytetin

Liqeni i Ohrit
Tushemisht
E mëparshme
Tjetra

3 DITA

Udhëtoni me makinë për në Shumbat

8:00 Mëngjesi
9:00 Nisja për në Pogradec
11:00 Paketoni rafting në liqenin e Ohrit
13:00 Drekë me bazë peshku
16:00 Akomodimi në bujtinën “Gita” Tushemisht

Shebenik
Fshati Joel
E mëparshme
Tjetra

DITA 4

8:00 Mëngjesi
9:00 Nisja për në Shebenik (vozitje 2,5 orë)
12:00 Akomodimi në hotel Joel Village
15:00 Hiking dhe rafting në Shebenike Jabllanice (4 orë)
20:00 Darkë tradicionale

Tirane
Shpella e Zezë
Bujtinë artistësh
E mëparshme
Tjetra

DITA 5

8:00 Mëngjesi
9:00 Nisja për në Tiranë
11:00 Hiking dhe eksplorimi i shpellave të zeza (3 orë)
13:00 Dreka
15:00 Akomodimi në Bujtinë Artistike
Mbrëmje e lirë për të eksploruar dhe qytetin.

Ulza

DITA 6

8:00 Mëngjesi dhe Nisja për në Ulzë (2 orë)
10:00 Paketim rafting
12:00 Drekë lokale me bazë peshqit
15:00 Rafting paketimi (2 orë)
19:30 Darkë tradicionale në një shtëpi lokale
20:30 Akomodimi në hotel

Radomire

7 DITA

8:00 Mëngjesi dhe nisja për në Radomire (2,5 orë)
Akomodimi në shtëpinë e pushimit Korabi
12:30 Dreka lokale
Hiking Korab
Kampim i egër nën yjet afër kasolles së malit

Korab

DITA 8

5:00 Mëngjesi
Hiking në majën e Korab
13:00 Dreka e paketuar
20:00 Darka në shtëpinë e pushimit Korabi

Restelice

DITA 9

8:00 Mëngjesi
9:00 Gjithë ditën shëtitje me drekë të paketuar
19:00 Brenda natës në Restelice

Dragash

DITA 10

Paketoni rafting në liqenin e Ohrit përreth qytetit të Ohrit

8:00 Mëngjesi
9:00 Restelice Çiklizmi - Dragash
13:00 dreka lokale
15:00 Çiklizmi Dragash - Zaplluxhe
19:00 Darka dhe gjumi në një shtëpi mysafirësh

Mali Sharr

DITA 11

Paketoni rafting në liqenin e Ohrit përreth qytetit të Ohrit

7:00 jam Mëngjesi
8:00 Ecje (Maja Vertopi) në Malet e Sharrit
16:00 Çiklizmi Zaplluxhe - Prizren
20:00 Darka dhe akomodimi në hotelin Prizreni

Drin Kanyon

12 DITA

8:00 Mëngjesi
9:00 Paketoni rafting në Kanionin e Drinit të Bardhë
12:30 Dreka
14:00 Nisja për në Aeroportin e Shkupit dhe koha për lamtumirë

Udhëzues profesional që flet anglisht.
Transporti me SUV, minivan.
Pajisjet e ndihmës së shpejtë
5 netë në hotele dhe 1 kampe natë (afër një bujtine dhe në një kasolle malore) dhe 5 netë në bujtina.
Paketoni rafting dhe pajisje Ngjitëse.
Vaktet e ushqimit

Darka në ditën 2 & 5.
Çizme dhe shkopinj shëtitjeje.
Çdo shpenzim personal siç janë pijet.
Sigurimi i Udhëtimit.

Këpucë për shëtitje.
Xhaketë ose qeth në rast të motit të ftohtë ose me shi.
Kostum noti dhe peshqir.
Krem dielli, syze dielli dhe kapelë
Çantë shpine e vogël për bartjen e sendeve personale.
Mbrojtje nga dielli.

        30 Euro / person.

        45 Euro / person.

Pyetje Cila do të jetë madhësia e grupit?

Minimumi 6 persona dhe maksimumi 14 persona.

Pyetje Kërkesat dietike

Ju lutemi na tregoni paraprakisht për çdo kërkesë dietike që të mund t'i plotësojmë këto.

PyetjeMoti

Muajt më të mirë për të përjetuar këtë turne janë prilli deri në qershor dhe shtatori deri në nëntor kur koha është e ngrohtë dhe me diell, duke arritur temperatura rreth 30 gradë.

Pyetje Mosha minimale (në një udhëtim privat)

Fëmijët mund të marrin pjesë vetëm në udhëtime private. Ata duhet të kenë të paktën 15 vjeç.

Pyetje Konsumatori duhet të ketë kujdes

Përvoja e mëparshme, kushtet mjekësore, pesha, kërkesat dietike.

Çmimi nga
2,100.00 Per I rritur
Shto udhëtarët
I rritur
2,100.00 Për Adult
Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë.