• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu

Hipur mbi kalë në Shqipërinë e Jugut - Dita 1

Kalërimi / Hulumtimi i Kanionit

Hipur mbi kalë në Shqipërinë e Jugut

Bëni një pushim rigjenerues nga javët e ngarkuara dhe shijoni një fundjavë mbi kalë në qytetin e bukur të ëmbël të Përmetit. 2 ditë pushim nga puna.

Diell 128

Kohëzgjatja

1 dite

Grup njerëzish

Madhësia e GRUPIT

Deri në 14 persona

Akomodimi

AKOMODIMI

Udhëtim ditor

Vendndodhja W

VEND TAKIMI

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Sezoni W

SEZONI

Mars - Nëntor

2

VËSHTIRSI

I moderuar

Bashkohuni me një udhëtim në Active Albania me udhëzues ekspertë dhe mbështesni rritjen e turizmit aventuresk dhe të ekonomisë lokale të komunitetit Vjosa. Ruaj zemrën blu të Evropës. Vjosa pa diga!

Nga

€90

Ndani këtë turne
Depozitat e transferueshme

Anuloni deri në 31 ditë para nisjes dhe ne do të transferojmë depozitën tuaj në kredi për një rezervim në të ardhmen.

Klikoni 'shiko ndryshimet' për këshillat specifike të udhëtimit të Zyrës së Jashtme plus çdo ndryshim të udhëtimit dhe masa shtesë të sigurisë në vend, si rezultat i COVID-19.

Zbuloni Parkun Kombëtar “Bredhi i Hotovës - Dangëlli” dhe peisazhet e bukura të kanionit të Lengaricës. Përjetoni një udhëtim udhëtimi në vend me një kombinim të mrekullueshëm të pyjeve dhe fushave të vjetra! Gjatë kësaj feste, ju mund të udhëtoni me pamje të lë pa frymë dhe t'i afroheni natyrës. Shtigjet dhe shtigjet e pafund pyjore janë gati për t'u eksploruar. Shqipëria është një destinacion i pazbuluar aventureske që është zhytur në histori.
Pikat kryesore të vendndodhjes / rajonit

Parku mund të konsiderohet pa dyshim mushkëritë natyrore të Shqipërisë së Jugut. Ai përfaqëson një nga perlat turistike të Shqipërisë, duke ofruar surpriza të këndshme gjatë gjithë vitit dhe duke u shtrirë deri në Greqi. Perlë e fshehur, Kangari Lengarica është zbukuruar me formacione mahnitëse shkëmbore, dhe i shoqëruar nga lumi ambling pranë tyre. Pikat kryesore Kalimi i kalit Provimi i ushqimit lokal Takim me njerëz lokalë Vizita e kishës Shen Jani Sprint termik i kanionit Lengarica Vizita e faqes së UNESCO-s në Gjirokastër E përsosur për: Ata që kërkojnë të eksplorojnë këtë vend të nxehtë aventure dhe të vijnë dhe të ndihmojnë në mbështetjen po rritet industria e turizmit.

Një kompani që mund t’i besoni

Shenja e Shoqatës Tregtare të udhëtimeve aventureske 1 196x300 1
tripadvisor 1
Zgjedhja e Udhëtarëve Tripadvisor
Blerja e Sigurt e Garantuar
Foto
Si është?
  • Çfarë është përfshirë
  • Cfare te presesh
  • FAQ-të

Manualë ekspertë, miqësorë, anglishtfolës.

Ju do të transferoheni nga dhe në Tiranë.

Gjithçka që ju nevojitet për Kalërimin është siguruar.

Tarifa e udhëtimit nuk përfshin kafe dhe çdo lloj pije përveç ujit. Do të keni pagesa shtesë nëse zgjidhni të provoni dhe ture apo aventura të tjera.

Bëni një pushim rigjenerues nga javët e ngarkuara dhe shijoni një fundjavë mbi kalë në qytetin e bukur të ëmbël të Përmetit. Perlë e fshehur, Kangari Lengarica është zbukuruar me formacione mahnitëse shkëmbore, dhe i shoqëruar nga lumi ambling pranë tyre.

Fleksibiliteti
Ne jemi vërtet fleksibël dhe asnjë nga itineraret tona nuk është shkruar në gur, kështu që nëse keni një interes të veçantë dëshironi të përfshini ose duhet të lini një udhëtim më herët ose të bashkoheni më vonë (me një tarifë të vlerësuar pro), thjesht le ne e dimë dhe pothuajse gjithmonë mund ta bëjmë atë të ndodhë. Po kështu, të gjitha udhëtimet në aventura kërkojnë një farë fleksibiliteti dhe nganjëherë na duhet të bëjmë ndryshime të vogla në aktivitete për shkak të motit dhe disponueshmërisë, por kemi shumë mundësi në mëngë.

Pyetje Cila do të jetë madhësia e grupit?

Minimumi 6 persona dhe maksimumi 14 persona.

Pyetje Kërkesat dietike

Ju lutemi na tregoni paraprakisht për çdo kërkesë dietike që të mund t'i plotësojmë këto.

PyetjeMoti

Muajt më të mirë për të përjetuar këtë turne janë prilli deri në qershor dhe shtatori deri në nëntor kur koha është e ngrohtë dhe me diell, duke arritur temperatura rreth 30 gradë.

Pyetje Mosha minimale (në një udhëtim privat)

Fëmijët mund të marrin pjesë vetëm në udhëtime private. Ata duhet të kenë të paktën 15 vjeç.

Pyetje Konsumatori duhet të ketë kujdes

Përvoja e mëparshme, kushtet mjekësore, pesha, kërkesat dietike.

Çmimi nga
90.00 Per I rritur
Shto udhëtarët
I rritur
90.00 Për Adult
Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë.