...
  • info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu

Paketoni Raf dhe Trek Shtegun Via Dinarica në të gjithë Shqipërinë, Kosovën dhe Montengro - 9itë

Paketim / Hiking

Paketoni Raf dhe Trek Shtegun Via Dinarica në të gjithë Shqipërinë, Kosovën dhe Malin e Zi

Zbuloni një nga mrekullitë e fshehura të Evropës ndërsa shëtisni nëpër Shqipëri, Kosovë dhe Mal të Zi dhe lundroni në liqenin e madh të Skadarit

Diell 128

Kohëzgjatja

9 ditë

Grup njerëzish

Madhësia e GRUPIT

Deri në 14 persona

Akomodimi

AKOMODIMI

Hotel / Shtëpi për mysafirë

Vendndodhja W

VEND TAKIMI

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Sezoni W

SEZONI

Mars - Nëntor

2

VËSHTIRSI

I moderuar

Asnjë përvojë rafting ose shëtitje nuk është e nevojshme, vetëm një nivel i arsyeshëm i aftësisë fizike dhe aftësia për të trajtuar 3-5 orë aktivitet në ditë.

Nga

€1350

Ndani këtë turne
Depozitat e transferueshme

Anuloni deri në 31 ditë para nisjes dhe ne do të transferojmë depozitën tuaj në kredi për një rezervim në të ardhmen.

Klikoni 'shiko ndryshimet' për këshillat specifike të udhëtimit të Zyrës së Jashtme plus çdo ndryshim të udhëtimit dhe masa shtesë të sigurisë në vend, si rezultat i COVID-19.

Malin
Ecni nëpër Shtegun Via Dinarica
Rafting
Paketoni rafting në liqenin më të madh në Ballkan
Kampe
Njihuni me kulturën autentike në fshatrat malorë
Pikat kryesore të vendndodhjes / rajonit

Rajoni është një peizazh i larmishëm i kodrave të thyer, shkëmbinjve të lartë dhe tokës bujqësore të pafund, që lëkundet. Klima mesdhetare është perfekte për rritjen e rrushit dhe frutave të tjerë. Theshtë vendi ideal për të dalë nga rruga e rrahur dhe për të pasur një përvojë unike në Ballkan.

Informacioni Thelbësor

Vizat: Shqipëria & Maqedonia e Veriut
Nuk kërkohet vizë për shumicën e kombësive, përfshirë mbajtësit e pasaportave në Mbretërinë e Bashkuar, shumicën e shtetësive të tjera të BE-së, SH.B.A., Kanadeze, Australiane dhe Zelandën e Re.
Vaksinimet: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut
Nuk ka rreziqe specifike shëndetësore.

Një kompani që mund t’i besoni

Shenja e Shoqatës Tregtare të udhëtimeve aventureske 1 196x300 1
tripadvisor 1
Zgjedhja e Udhëtarëve Tripadvisor
Blerja e Sigurt e Garantuar
Foto
Si është?
  • Çfarë përfshihet
  • Duke arritur atje
  • Ushqim & Akomodim
  • Itinerar
  • Lista e paketimit
  • FAQ-të

Manualë ekspertë, miqësorë, anglishtfolës.

Akomodimi në hotele dhe bujtina të vogla

Ushqim natyral, i fresket.

Ju do të transferoheni nga dhe në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës

Gjithçka që ju nevojitet për rafting dhe hiking është dhënë.

Rajoni është një peizazh i larmishëm i kodrave të thyer, shkëmbinjve të lartë dhe tokës bujqësore të pafund, që lëkundet. Klima mesdhetare është perfekte për rritjen e rrushit dhe frutave të tjerë. Theshtë vendi i përsosur për të dalë nga rruga e rrahur dhe për të pasur një përvojë unike në Ballkan.

Hotel Tradita
DITA 1

Hotel Tradita
Shkoder, Albania
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën
Logoja e AT-së e1611649607743

Bujtina Jezerca
DITA 2

Bujtina Jezerca
Valbone, Shqipëri
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën
Logoja e AT-së e1611649607743

Bujtina Kutjam
3 DITA

Bujtina Kujtim
Cerem, Shqipëri
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën

Bujtinë Bashkimi
DITA 4 & 5

Bujtinë Bashkimi
Doberdol, Shqipëri
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën
Logoja e AT-së e1611649607743

Bujtina Gazmend Vucetaj
DITA 6

Bujtina Gazmend Vucetaj
Vusanje, Shqipëri
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën

shtëpi mysafirësh molla
7 DITA

Bujtinë Molla
Theth, Albania
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën
Logoja e AT-së e1611649607743

Hotel Sebastiano
DITA 8

Hotel Sebastiano
Lezhe, Albania
ikona e hartave google 1580992464 e1611649152621 Shikoni Hartën
Logoja e AT-së e1611649607743

Shkodra

DITA 1

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës - marr
Transporti për në Shkodër dhe akomodimi në hotel Tradita
20:00 Darke mirëseardhje

Koman
Valbona
Bujtina Jezerca
E mëparshme
Tjetra

DITA 2

6:00 Mëngjesi i hershëm
7:00 Nisja për në Koman
9:00 Udhëtim me traget për në Liqenin e Komanit
13:00 Mbërritja në Luginën e Valbonës rreth 13: 00h
Flini tek bujtina "Jezerca", Valbone
15:00 Paketoni rafting në lumin Valbona
20:00 Darka lokale

Informacion shtese:
Nëse preferoni në të njëjtën ditë, ne mund të ecim në ujëvarë në Rragam. Ose pushoni dhe shijoni mjediset e bukura.
Largësia: 10KM Ngjarja: 300m
Koha: 3 orë
Pikënisja: Hotel: Fusha e Gjese
Nga bujtina "Jezerca" deri në pikën fillestare të kësaj rritje të vogël të asfaltit të saj mund të ecim 20 minuta shtesë ose mund të marrim me qira një minibus.

Kullota e Keqe
Cerem
E mëparshme
Tjetra

3 DITA

7:00 Mëngjesi
Hiking fillon nga Lugina e Valbonës - ngjiteni në Kollata e Keqe majën më të lartë në Mal të Zi (është në kufi me Shqipërinë) - shëtitje në Cerem, Shqipëri.
Dreka e paketuar
19:30 Gjumi dhe darka te bujtina "Kujtim", Cerem, Shqipëri

Valbona deri në majën Kollata e Keqe: 6.2 km / 955m / 4: 30h
Kollata e Keqe në Cerem: 10km / 400m / 4: 00h
Koha: 9 orë

Informacion shtese:
Nëse preferoni të bëni vetëm shëtitjen në Valbona për në Cerem pa u ngjitur në majë:
Distanca: 13 km
Lartësia: 1100m
Koha: 7 orë maksimumi

Doberdol
Buesthouse "Te Bashkimi"
E mëparshme
Tjetra

DITA 4

7:00 Mëngjesi
8:00 Ceremonia e Hiking në Doberdol me drekë të paketuar
19:30 Darkë lokale dhe përgjumje në konakun "Te Bashkimi", Doberdol, Shqipëri

Largësia: 16 km
Lartësia: 1100m
Koha: 5 orë

Maja e Gjeravicës

DITA 5

7:00 Mëngjesi
Hiking Doberdol - Maja e Gjeravicës (e njohur zyrtarisht si maja më e lartë në Kosovë) - Gropa e Erenikut me drekë të paketuar
19:30 Darkë lokale dhe përgjumje në konakun "Te Bashkimi", Doberdol, Shqipëri

Distanca: 18 km
lartësia: 1100
Koha: 6.30

Vusanje
Kuqishte
Babino Polie
E mëparshme
Tjetra

DITA 6

7:00 Mëngjesi
8:00 Transferimi në Vusanje 1 orë me makinë
10:00 Ecje nga Kuqishte në Babino Polje me drekë lokale

19:30 Darkë dhe gjumë në bujtinë Gazmend Vucetaj, Vusanje, Mali i Zi
Largësia: 19 km
Lartësia: 1100
Koha: 7 orë

Theth
Bujtinë Molla
E mëparshme
Tjetra

7 DITA

7:00 Mëngjesi
8:00 Ecje nga Vuthaj (Vusanje) në Theth me drekë lokale
19:30 Darkë lokale dhe akomodim në bujtinën Molla në Theth
Distanca: 21 km
Lartësia: 1100m
Tatëpjetë: 1350m / Koha: 8 orë

Informacion shtese:
Ka mundësi për të shkurtuar këtë rritje nëse marrim një transferim xhipi nga Vusanje në pikën e fillimit - 4 kilometra.

Gjithashtu në fund të shëtitjes ekziston mundësia për të marrë një transferim / minibus për të shkurtuar ecjen për 4 kilometra për të shkuar në Theth.

Qafe Thore
Kune Vain Tale
Lezhe
E mëparshme
Tjetra

DITA 8

7:00 Brekafast
9:00 Nisja për në Lezhë. Ndalesë e shkurtër në Qafe Thore.
12:30 Dreka në Boge.
14:30 Mbërritja në Lezhë në mbrëmje vonë dhe akomodimi në hotelin Sebastiano
15:30 Paketoni rafting në Parkun natyror Kune Vain Tale
20:00 Mirupafshim darkë

DITA 9

8:00 Mëngjesi
Nisja për në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës dhe koha për tu thënë lamtumirë.

Akomodimi në hotele dhe bujtina të vogla.
Të gjitha mëngjeset, drekat dhe darkat siç përshkruhen në program.
Pajisjet e ndihmës së shpejtë
Paketoni pajisjet për rafting.
Transfertat në aeroport.

Çizme dhe shkopinj shëtitjeje.
Veshje personale.
Çdo shpenzim personal siç janë pijet.
Sigurimi i Udhëtimit.

Këpucë për shëtitje.
Xhaketë ose qeth në rast të motit të ftohtë ose me shi.
Kostum noti dhe peshqir.
Çantë shpine e vogël për bartjen e sendeve personale.
Kamera
Mbrojtje nga dielli.

        30 Euro / person.

        45 Euro / person.

Pyetje Cila do të jetë madhësia e grupit?

Minimumi 6 persona dhe maksimumi 14 persona.

Pyetje Kërkesat dietike

Ju lutemi na tregoni paraprakisht për çdo kërkesë dietike që të mund t'i plotësojmë këto.

PyetjeMoti

Muajt më të mirë për të përjetuar këtë turne janë prilli deri në qershor dhe shtatori deri në nëntor kur koha është e ngrohtë dhe me diell, duke arritur temperatura rreth 30 gradë.

Pyetje Mosha minimale (në një udhëtim privat)

Fëmijët mund të marrin pjesë vetëm në udhëtime private. Ata duhet të kenë të paktën 15 vjeç.

Pyetje Konsumatori duhet të ketë kujdes

Përvoja e mëparshme, kushtet mjekësore, pesha, kërkesat dietike.

Udhëtime të ngjashme

Çmimi nga
1,350.00 Per I rritur
Shto udhëtarët
I rritur
1,350.00 Për Adult
Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë.