• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • ОБВРСКА ЗА ПРАВА НА КОВИД-19. Прочитајте повеќе за нашата подобрена флексибилност
  • тука
Назад

Albartizan.al: најубавите и најквалитетни албански занаетчии заедно

Albartizan.al: најубавите и најквалитетни албански занаетчии заедно

Albartizan.al е создаден од луѓето кои стојат зад и соработниците на Artistic Zadrima. Со убов кон занаетчиската работа, одржливоста, развојот на локалната економија и пред се убавата естетика, беше развиена идеја каде работата на албанските занаетчии може да се собере на едно место. Занаетчиите од целата земја можат да ја покажат својата работа на посветен простор каде клиентите не само што можат да ги гледаат и купуваат производите, туку можат да учат и за занаетчии. Примарната цел на овој портал е да ги поврзе албанските занаетчии во мрежа, олеснувајќи ги иницијативите за соработка меѓу нив. Албартизан.al сака да биде колекција од најубавите и најквалитетни албански занаетчиски креации каде што клиентите можат да пребаруваат и да прават свој избор свесно со проценка на албанските производи. Ние ќе дејствуваме како гарант за клиентот и занаетчиите со ветување дека на порталот ќе бидат прикажани сите кои работат, задоволиле голем број критериуми. Првото и најважното од кои е тоа што е „Рачно изработено во Албанија“. Дознај повеќе тука

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња