• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • ОБВРСКА ЗА ПРАВА НА КОВИД-19. Прочитајте повеќе за нашата подобрена флексибилност
  • тука
Назад

Регистрациите за обука на водичи на отворено се отворени

Регистрациите за обука на водичи на отворено се отворени

Дали сте тур-оператор кој сака да ги зголеми надворешните вештини за водење на вашите туристички водичи и вработени?

Дали сакате отворено, спортување и запознавање луѓе од целиот свет? Дали барате можност за вработување во авантуристички туризам? Посветеноста, вредниот и тимскиот дух најдобро ве опишуваат?

Ако да, придружете се на одличната можност да бидете обучени и сертифицирани како водич на отворено преку „Прегрни Балканска авантура" проект.

Ние ги охрабруваме мали и средни претпријатија во туристичкиот сектор, односно туристички агенции, туроператори и угостителски услуги преку нивни вработени или ангажирани туристички водичи или помошен персонал од Албанија, Северна Македонија, Косово и Црна Гора да изразат интерес за следните обуки Еко, авантура и рурален туризам

Успешните учесници ќе добијат сертификат за рафтинг, трекинг и гостопримство.

РЕГИСТРИРАЈТЕ ОВДЕ: https://www.activealbania.com/embrace-balkans-adventure/

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња