• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • ОБВРСКА ЗА ПРАВА НА КОВИД-19. Прочитајте повеќе за нашата подобрена флексибилност
  • тука

Блерина патува во карантин

Блерина Аго: Решив да започнам со виртуелното шоу за туризам „Блерина патува во карантин“ затоа што сакам да продолжам да сонувам да патувам за време на блокирањето на COVID-19.
Во текот на првите денови на изолација, се чувствував безнадежно, вознемирено и истоштено од она што штотуку се случи со светот, мојата земја, мојот бизнис, деловните активности на моите пријатели и партнери.
Заглавен дома, среде тотален колапс на туристичката индустрија, започнав да размислувам за начини на кои можеме да ги одржуваме живите патувања во нашите животи.
После еден месец заклучен, решив дека нема да дозволам да се извлечам од патот. Треба да го одржиме во живот чувството за авантура. И најдобриот начин да го направите ова е со споделување на нашите искуства со други луѓе. И не само споделување на искуства од минатото, туку и споделување аспирации, предвидувања и совети од разни луѓе за тоа како ќе изгледа туризмот откако ќе заврши сето ова.

Доведување на светот до вас и однесување на Албанија во светот.
Овозможено од Активна Албанија со поддршка на SWISS EP Albania & Network Founders Network Albania.

Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео
Репродукција на видео

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња