• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu

Blerina Udhëton në Karantinë

Blerina Ago: Vendosa të filloj shfaqjen virtuale të turizmit "Blerina Udhëton në Qarantinë" sepse dua të vazhdoj të ëndërroj të udhëtoj gjatë bllokimit të COVID-19.
Gjatë ditëve të para të izolimit, u ndjeva e pashpresë, e shqetësuar dhe e rraskapitur nga ajo që sapo ndodhi me botën, vendin tim, biznesin tim, miqtë e mi dhe bizneset e partnerëve.
I mbërthyer në shtëpi, në mes të një kolapsi total të industrisë së turizmit, fillova të mendoj për mënyra se si mund të mbajmë gjallë udhëtimet në jetën tonë.
Pas një muaji në mbyllje, vendosa që nuk do ta lë veten të shkëputem nga mendësia e udhëtimit. Ne kemi nevojë për të mbajtur gjallë një ndjenjë të aventurës. Dhe mënyra më e mirë për ta bërë këtë është duke ndarë përvojat tona me njerëzit e tjerë. Dhe jo vetëm ndarja e përvojave të kaluara, por edhe ndarja e aspiratave, parashikimeve dhe këshillave nga njerëz të ndryshëm se si do të duket turizmi pasi të ketë mbaruar e gjithë kjo.

Sjellja e botës te ju dhe marrja e Shqipërisë në botë.
Mundësuar nga Active Albania me mbështetjen e SWISS EP Albania & Women Founders Network Albania.

Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video
Luaj Video

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë. Politika e cookies