• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • ОБВРСКА ЗА ПРАВА НА КОВИД-19. Прочитајте повеќе за нашата подобрена флексибилност
  • тука

Осамена планета за проклетите планини

Осамена планета за проклетите планини
Оливер Смит од Lonely Planet: На Бог му требаа шест дена да ги создаде земјата, морето и небото. Но, така оди една локална легенда, на ѓаволот му требаа само 24 часа да го создаде Проклети планини. Тоа беше целодневна работа. Прочитај повеќе ОВДЕ

Објави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство.