• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • ОБВРСКА ЗА ПРАВА НА КОВИД-19. Прочитајте повеќе за нашата подобрена флексибилност
  • тука
Локација

Тирана:
Rr. Pjetër Bogdani, Nd 10, H 5, Apt 28, kati i 7, 1019 Tiranë

Закажете ја вашата посета

Часови за помош:
Понеделник - петок
Од 6 до 20 часот ЕСТ 

Детали за контакт
Кажи здраво

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња