...
  • info@activealbania.com
  • +355675000097
  • ОБВРСКА ЗА ПРАВА НА КОВИД-19. Прочитајте повеќе за нашата подобрена флексибилност
  • тука
Блерина Аго, Основач

Награди и признанија
Говорник на СТАНУВАЕ, TEDx Тирана 2021 | Извршен директор на меѓународната кампања за дигитален туризам „Да биде преземена од Албанија 2019-2020 ″ | Гостин говорник „Мрежа на жени претприемачи за успех, Косово 2019 ″ | Член на Извршен одбор на Светската федерација за рафтинг 2018 - сега | Лидер во индустријата, иноватор, активист и социјален претприемач од UN Women Европа и Централна Азија 2019 | Член на мрежата на жени основачи Албанија 2019 | Претставник на Албанија на Недела на претприемништво за жени преку Швајцарска програма за претприемништво, Швајцарија | Иницијатива за алумни на млади трансатлантски иновативни лидери 2017 | Член на Советодавниот одбор за истражување на авантуристичката трговија 2018 | Организатор на првата регионална конференција за авантуристички туризам во Тирана 2018 | Член на одбор на Албанската унија за туризам 2017 | Алумни на албанската школа за политички студии, Совет на Европа 2017 | Член на Советодавниот комитет од приватниот сектор на министерот за туризам 2017 | Добитник на наградата Зелено јаболко како извршен директор на албанскиот авантуристички центар 2015 | Дејствувајте сега на шампионатот од Амбасадата на САД во Албанија како генерален секретар на албанската рафтинг федерација 2014 | Риси Туристиче Победник од Швајцарската амбасада во Албанија како претседател / претседател на албанската рафтинг федерација | Звучник во авантураСледниот_Охрид, Македонија | Модел на одржлив развој на туризмот од Министерството за туризам и животна средина во Албанија | Избрана успешна приказна меѓу 100 влијателни жени во Албанија 2020 година | Говорник на TEDxTirana 2012 година

Од водичи до извршни директори, жените во авантуристичко патување се зголемуваат

Блерина Аго

Основач

духовитост Блерина пред насловната страница
швајцарска еп
Станувајќи TedX Блерина Аго
Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство.