• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • ОБВРСКА ЗА ПРАВА НА КОВИД-19. Прочитајте повеќе за нашата подобрена флексибилност
  • тука
Ние сме посветени на создавање неверојатни авантури, кои се водат одговорно, така што светот повторно ќе се отвори, нашите клиенти можат да продолжат да резервираат и да патуваат со доверба.

Безбедно и сигурно враќање на авантурата

Covid-Badge-ATTA

Барате патничко осигурување со покритие за КОВИД? Нашата полиса за осигурување сега опфаќа прашања поврзани со COVID-19 како стандард, без наплата на дополнителна премија. Кликнете подолу за да дознаете повеќе информации за нашата нова полиса за осигурување, 

Резервирајте со доверба

Можете да бидете сигурни дека со водечката индустрија во флексибилноста на резервациите и целосната финансиска сигурност, вие сте во сигурни раце доколку треба да ги промените плановите.

Гаранција за наплата

Ние ќе ви вратиме ако мора да го откажеме патувањето од која било причина.

ОБВРСКА ЗА ПРАВА НА КОВИД-19

Getе добиете поврат на средства ако треба да го откажете патувањето поради COVID-19.

ФЛЕКСИБИЛНОСТ НА 21 ДЕН БЕЗ ПРОТИВ

Пренесете го вашето патување бесплатно до 21 ден пред поаѓањето. *

КОМПЛЕТНА ФИНАНСИСКА ЗАШТИТА

Вашето патување е заштитено преку Paypal Express Checkout

Што треба да знаете.

Receiveе добиете гарантирано враќање на средствата доколку мора да го откажеме вашето патување од која било причина.
Receiveе добиете рефундирање ако не можете да се придружите на вашето патување затоа што на вас или на некој од вашата партија му е дијагностициран КОВИД-19 или сте добиле барање од Владата да се самоизолира. Погледнете ги целосните термини тука.
До 21 ден пред поаѓање можете бесплатно да се префрлите на друго патување (со исклучок на меѓународните летови и сите неповратни трошоци за дестинацијата). Забележете за нашата патека за самостојно водење, можете да направите промени бесплатно до 31 ден пред патувањето. Погледнете ги целосните услови за резервација за детали.
До 42 дена пред поаѓање, можете да откажете бесплатно и ние ќе ви го вратиме салдото и да го задржите депозитот за да резервирате во рок од 12 месеци од датумот на откажување (со исклучок на меѓународните летови и сите неповратни надомест) трошоци за дестинација - видете ги целосните услови за резервација за детали).
Вашите средства имаат целосна финансиска заштита преку безбедна исплата на PayPal и враќање на парите
Важи за нови резервации направени на или по 1 јуни 2021 година.

Нашата повелба за безбедност на патувања во 4 нивоа

Патувајте со самодоверба

Можете да бидете сигурни дека извршуваме само патувања што се во согласност со нашата повелба за безбедност на патувања во 4 нивоа.

БЕЗБЕДНИ ДЕСТИНАЦИИ

Нашиот процес на одобрување во 5 етапи пред да се отвори дестинацијата за нашите гости.

ПРОТОКОЛИ ЗА ЧИСТЕЕ

Подобрено, редовно чистење на сместување, на оброци и при превоз.

ЗДРАВИ МАЛИ ГРУПИ

Патуваме во мали групи, и сите членови самостојно се изјаснуваат дека се без КОВИД пред заминувањето и прават проверка на температурата при пристигнувањето.

УПАТСТВО СПЕЦИЈАЛИСТ

Локална и канцеларија за поддршка на канцеларијата достапна на секоја дестинација, цел ден, секој ден од вашето патување.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња