• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu
Ne jemi të përkushtuar për krijimin e aventurave të pabesueshme, të cilat drejtohen me përgjegjësi, kështu që ndërsa bota hapet përsëri, klientët tanë mund të vazhdojnë të rezervojnë dhe të udhëtojnë me besim.

Një kthim i sigurt dhe i sigurt i aventurave

Covid-Badge-ATTA

Po kërkoni Sigurim Udhëtimi me mbulesë COVID? Polica jonë e sigurimit tani mbulon çështjet e lidhura me COVID-19 si standard, pa u tarifuar premium shtesë. Klikoni më poshtë për të mësuar më shumë informacion mbi politikën tonë të re të sigurimeve, 

Libër me besim

Mund të jeni të sigurt se me industrinë tonë udhëheqëse të fleksibilitetit të rezervimit dhe siguri të plotë financiare, ju jeni në duar të sigurta nëse keni nevojë të ndryshoni planet tuaja.

GARANCIA E KTHIMIT

Ne do t'ju rimbursojmë nëse duhet të anulojmë udhëtimin për ndonjë arsye.

Angazhimi i kthimit të kokës 19

Ju do të merrni një rimbursim nëse duhet të anuloni udhëtimin tuaj për shkak të COVID-19.

21 DITA FLEXIBILITETI JO-PENA

Transferoni udhëtimin tuaj falas deri në 21 ditë para nisjes. *

MBROJTJE E PLOT FINANCIARE

Udhëtimi juaj është i mbrojtur edhe pse Paypal Express Checkout

Çfarë duhet të dini.

Ju do të merrni një rimbursim të garantuar nëse duhet të anulojmë udhëtimin tuaj për ndonjë arsye.
Ju do të merrni një rimbursim nëse nuk mund të bashkoheni në udhëtimin tuaj sepse ju ose një anëtar i partisë suaj jeni diagnostikuar me COVID-19 ose keni marrë një kërkesë nga Qeveria për të vetë-izoluar. Shikoni kushtet e plota ketu.
Deri në 21 ditë para nisjes mund të transferoheni në një udhëtim tjetër pa pagesë (duke përjashtuar fluturimet ndërkombëtare dhe çdo kosto të pakthyeshme në destinacion). Ju lutemi vini re në gamën tonë të vetë-udhëhequr të pushimeve ju mund të bëni ndryshime pa pagesë deri në 31 ditë para udhëtimit. Shikoni kushtet e plota të rezervimit për detaje.
Deri në 42 ditë para nisjes ju mund të anuloni pa pagesë dhe ne do të rimbursojmë bilancin, dhe do të mbajmë depozitën që të ribotoheni brenda 12 muajve nga data e anulimit (me përjashtim të fluturimeve ndërkombëtare dhe çdo të pakthyeshme në kostot e destinacionit - shikoni kushtet e plota të rezervimit për detaje).
Fondet tuaja kanë mbrojtje të plotë financiare përmes ruajtjes së sigurt të paypal dhe kthimit të parave
E vlefshme për prenotime të reja të bëra në ose pas 1 qershorit 2021.

Karta jonë e nivelit 4 të nivelit të udhëtimit

Udhëtoni me besim

Mund të jeni të sigurt se ne kryejmë vetëm udhëtime që përputhen me Kartën tonë të Sigurisë së Udhëtimit me 4 nivele.

P DRCAKTIMET E SIGURT

Procesi ynë i miratimit me 5 faza përpara se të hapet një destinacion për mysafirët tanë.

Protokollet e pastrimit

Pastrim i përmirësuar, i rregullt në akomodim, në vakte dhe në transport.

GRUPE T SM SHALNDETSHME T SM VOGLA

Ne udhëtojmë në grupe të vogla, dhe të gjithë anëtarët vetë-deklarojnë se janë pa COVID para nisjes dhe bëjnë një kontroll të temperaturës gjatë mbërritjes.

UDHZUES SPECIALIST

Mbështetja lokale dhe e selisë së zyrës në dispozicion në çdo destinacion, gjatë gjithë ditës, çdo ditë të udhëtimit tuaj.

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë. Politika e cookies