• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • ВІДПОВІДАЛЕННЯ ПОВЕРНЕННЯ COVID-19. Докладніше про нашу розширену гнучкість
  • тут.

Бледі Кучі в дикій річці Вйоса

командоутворення активної Албанії

Rafting në Vjosë me “Active Albania” dhe Blerina Agon,  një eksperiencë fantastike që me siguri do t’i rikthehem sërish. Sportet e aventurës si rafting në këtë rast, kur kombinohen me agroturizmin dhe aktivitete të tjera nëpër fshatra, janë një mundësi e shkëlqyer zhvillimi për zonat rurale.  Falë Blerinës dhe shumë të operatorëve të tjerë që ofrojnë guida për rafting, sot ky sport sjell në Përmet mijëra vizitorë çdo vit.  Kjo ka një impakt të jashtëzakonshëm për ekonominë lokale.Faleminderit Active Albania për këtë aventurë të paparë!

Rafting in Vjosa with “Active Albania” and Blerina Agon, a fantastic experience that I will surely repeat. Adventure sports such as rafting in this case, when combined with agritourism and other activities in the villages, are an excellent development opportunity for rural areas. Thanks to Blerina and many other operators that offer rafting guides, today this sport brings thousands of visitors to Përmet every year. This has a tremendous impact on the local economy. Thank you Active Albania for this unprecedented adventure!

активна пригода на відкритому повітрі в Албанії

Опублікуйте коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращий досвід.