• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • OBAVEZA ZA POVRAT COVID-19. Pročitajte više o našoj poboljšanoj fleksibilnosti
  • ovdje.

Bledi Cuci u divljoj rijeci Vjosa

team building aktivna albanija

Rafting u “Active Albania” i Blerina Agon, një eksperiencë fantastike që me siguri do t'i rikthehem sërish. Sportet e avanturës si rafting në këtë rast, kur kombinohen me agroturizmin dhe aktivitete të tjera nëpër fshatra, janë një mundësi e shkëlqyer zhvillimi për zonat rurale. Falë Blerinës dhe shumë të operatorëve të tjerë që ofrojnë guida për rafting, sot ky sport sjell në Përmet mijëra vizitorë çdo vit. Kjo ka një impakt të jashtëzakonshëm për ekonominë lokale.Faleminderit Active Albania për këtë avanturë të paparë!

Rafting u Vjosi uz “Active Albania” i Blerina Agon, fantastično iskustvo koje ću sigurno ponoviti. Avanturistički sportovi poput raftinga u ovom slučaju, u kombinaciji s agroturizmom i drugim aktivnostima na selu, izvrsna su razvojna prilika za ruralna područja. Zahvaljujući Blerini i mnogim drugim operaterima koji nude rafting vodiče, danas ovaj sport svake godine dovodi tisuće posjetitelja u Përmet. To ima ogroman utjecaj na lokalno gospodarstvo. Hvala Active Albania na ovoj avanturi bez presedana!

aktivna albanija avantura na otvorenom

Kolačiće koristimo kako bismo vam pružili najbolje iskustvo.