• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu

Bledi Cuci në lumin e egër Vjosa

ndërtimi i ekipit shqipëria aktive

Rafting në Vjosë me “Albania Active” dhe Blerina Agon, një eksperiencë fantastike që me siguri do t’i rikthehem sërish. Sportet e aventurave si rafting në këtë rast, kur kombinohen me agroturizmin dhe aktivitete të tjera nëpër fshatra, janë një mundësi e shkëlqyeshme për zhvillimin e zonave rurale. Falë Blerinës dhe shumë operatorë të tjerë që ofrojnë guida për rafting, sot ky sport sillet në Përmet mijëra vizitorë çdo vit. Kjo ka një impakt të dobishëm për ekonominë lokale. Faleminderit Active Albania për këtë aventurë të paparë!

Rafting në Vjosa me “Active Albania” dhe Blerina Agon, një përvojë fantastike që me siguri do ta përsëris. Sportet aventureske si rafting në këtë rast, kur kombinohen me agroturizëm dhe aktivitete të tjera në fshatra, janë një mundësi e shkëlqyer zhvillimi për zonat rurale. Falë Blerinës dhe shumë operatorëve të tjerë që ofrojnë udhëzues për rafting, sot ky sport sjell mijëra vizitorë në Përmet çdo vit. Kjo ka një ndikim të jashtëzakonshëm në ekonominë lokale. Faleminderit Active Albania për këtë aventurë të paparë!

shqiperi aktive aventurë në natyrë

Posto nje Koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë.