...
  • info@activealbania.com
  • +355675000097
  • ОБВРСКА ЗА ПРАВА НА КОВИД-19. Прочитајте повеќе за нашата подобрена флексибилност
  • тука

[Галерија] 15 фантастични бесплатни работи што треба да се направат во Северна Македонија

* Овој напис е овозможен со поддршка на Проект на УСАИД, економски развој, владеење и раст на претпријатијата во соработка со нашиот партнер од Северна Македонија Кога во Х.

Има многу неверојатни работи што можете да ги видите и посетите во Северна Македонија. Значи, доколку се најдете во туристичките места како Скопје, Крушево, Охрид, Преспа и Дојран, ова се 15-те фантастични работи што можете да ги направите бесплатно:
Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство.