• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu
Mbrapa

[Galeria] 15 gjëra fantastike falas për të bërë në Maqedoninë e Veriut

* Ky artikull u bë i mundur nga mbështetja e Projekti i USAID, Zhvillimit Ekonomik, Qeverisjes dhe Rritjes së Ndërmarrjeve në bashkëpunim me partnerin tonë nga Veriu i Maqedonisë Kur në X

Ka shumë gjëra të mahnitshme që mund të shihni dhe vizitoni në Maqedoninë e Veriut. Pra, nëse ndodheni në vendet turistike si Shkupi, Krusheva, Ohri, Prespa dhe Dojrani, këto janë 15 gjërat fantastike që mund të bëni falas:

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë. Politika e cookies