• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • ВІДПОВІДАЛЕННЯ ПОВЕРНЕННЯ COVID-19. Докладніше про нашу розширену гнучкість
  • тут.

Політика конфіденційності

“Туроператор ActiveAlbania” повідомляє, що для того, щоб забезпечити вам кращий сервіс та швидке реагування на ваші вимоги, он-лайн платформа на наших веб-сторінках вимагає, щоб клієнти або користувачі надавали певну особисту інформацію у формі онлайн-заявки продовжуйте бронювання через Інтернет.

“Туроператор ActiveAlbania” має офіційний веб-сайт www.activealbania.com. Через цей сайт компанія приходить на допомогу зацікавленим клієнтам для туристичних пакетів або будь-якого виду туристичних послуг.

Ваші дані збирає, обробляє та зберігає Активна Албанія у повній відповідності до положень закону №. 9887, від 10.03.2008 р. “Про захист персональних даних”. Ці дії здійснюватимуться за принципом поваги та гарантування основних прав і свобод людини, зокрема права на приватне життя.

Надання вашої особистої інформації не є обов’язковим, але це необхідна умова для продовження бронювання через Інтернет.

На підставі Закону № 9887 від 10.03.2008 р. “Про захист персональних даних в Республіці Албанія”, “Активний албанський туроператор” зазначає наступне:

1. Визначення термінів

У цій угоді наступні терміни матимуть таке значення:

1.1. Туроператор: Зареєстровано як юридична особа, яка здійснює діяльність з надання та надання туристичних пакетів для клієнтів, в обмін на оплату (абревіатура TO).

1.2. Файл cookie: інформація, надіслана з веб-сайту та зберігається в браузері користувача, поки користувач бачить веб-сайт. Щоразу, коли користувач відкриває веб-сайт, браузер надсилає файли cookie на сервер користувача, щоб попередити його про його попередню активність.

2. Використання файлів cookie

2.1. Веб-сайти, що належать туроператору, використовують файли cookie, щоб відрізнити відвідувачів сайту один від одного. Деякі файли cookie необхідні для належного функціонування веб-сторінок туроператора, для того, щоб користувачі сайтів могли здійснювати онлайн-бронювання та щоб співробітники агентства могли отримувати та обробляти запити клієнтів. Для відвідувачів системи система збирає стандартну інформацію для статистичних цілей (Наприклад: Щоб побачити, яка кількість відвідувачів, завжди, не роблячи їх ідентифікуючими).

2.2. Деякі інші типи файлів cookie допомагають співробітникам ТО забезпечити клієнтам хороший досвід, коли вони відвідують веб-сайт. Файли cookie також надають інформацію про пропозиції TO.

2.3. Файли cookie також використовуються для реклами на веб-сайті агентства.

3. Декларація про привілей

3.1. “Активний туроператор Албанії” поважає важливість конфіденційності своїх клієнтів. Це твердження визначає основу, на якій збираються та обробляються дані кожного клієнта. „Active Albania TO” підтверджує кожному клієнту, що дані, які надходять у бек-офіс або що клієнт особисто підписує в офісі, захищені через безпечну систему, і ці дані використовуються лише для гарантування бронювання клієнта. Цими даними керують певні особи та обмежений доступ до них. Будь-який торговий агент компанії, яка збирає дані про клієнтів, має договірне зобов’язання з компанією поважати персональні дані, які вона збирає під час своєї роботи, та дотримується деяких чітко визначених правил захисту персональних даних.

3.2. На веб-сайті збирається така інформація про клієнтів:

а) Інформація, надана замовником для здійснення бронювання туристичного пакету;

b) Деталі банківських переказів, які клієнт здійснює для оформлення бронювання;

ç) Якщо клієнт звертається до персоналу ТО, персонал може зберегти адресу електронної пошти.

“Активний туроператор Албанії” використовує сучасні технології для захисту безпеки та конфіденційності даних клієнтів, а також для запобігання несанкціонованому доступу до електронної системи сторонніх осіб. Наші процедури безпеки постійно вдосконалюються новими технологіями. Простір, де зберігаються сервери та інші пристрої, контролюється за допомогою камери, і доступ до них можуть мати лише адміністратор та директор з інформаційних технологій.

4. Збереження та передача даних

4.1. Дані, зібрані ТО для ведення бухгалтерії та добровільно залишені суб'єктом даних, можуть бути передані або збережені в країні, що не входить до Європейського економічного простору.

4.2. Усі дані, зібрані ТО, будуть зберігатися на захищених серверах “Туроператора ActiveAlbania”.

4.3. Дані, зібрані ТО, можуть бути використані для інформування клієнтів про різні пропозиції агентства.

5. Скасування обробки даних

Клієнт має право вимагати від ТО ознайомитись з інформацією, яку він, можливо, зібрав для нього, а потім не обробляти персональні дані з маркетинговою метою або з різних причин електронною поштою або запитом, адресованим компанії за контактною адресою.

6. Успіх захисту персональних даних

Продовжуючи користуватися веб-сайтом “ActiveAlbania Tour Operator”, клієнт дає свою згоду на збір та обробку даних агентством. Персональні дані будуть зберігатися стільки часу, скільки це необхідно відповідно до основної мети їх збору. Періоди зберігання даних будуть повністю відповідати чинному законодавству. Дані клієнта зберігаються настільки, наскільки це необхідно для гарантування надання послуг. Якщо у вас є запитання, зауваження, прохання або скарги щодо використання цих даних “туроператором ActiveAlbania”, будь ласка, зв’яжіться з нами письмово за адресою:

Особа, відповідальна за приватний вхід: “Туроператор ActiveAlbania”, Pallati i Kultures, Kat II, Sheshi Skenderbe, Тирана, Албанія або за адресою електронної пошти: info@activealbania.com.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращий досвід.