• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu
Shenja Covid PNG 300x300 2

Përvoja unike për entuziastët e aventurave

REZERVONI UDHETIMIN TUAJ: SHIKONI TURET DHE DATAT!

maskë 1

Aventurat

Fshati Dushman Shkoder

8 Netë - SHQIPëRI - N. MAQEDONI

Pack Rafting, Camping dhe shëtitje në Ballkanin Perëndimor

Përjetoni më të mirën e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut nga toka dhe uji gjatë një jave epike aventureske.

Nga

€1100

Turi i Madh i Shqipërise  <br/> Europe's Hidden Gem

15 Netë - SHQIPëRI

Turi i Madh i Shqipërise
Europe's Hidden Gem

Zbuloni Shqipërinë aventureske, misterioze, të zbutur, në këto dy javë pushime.

Nga

€1700

shëtitje malet e mallkuara shqiptare kalon valbona

12 ditë - SHQIPëRI - KOSOVë - N. MAQEDONI

Pack Rafting, Hiking dhe Shetitje me Biçiklete në të gjithë Ballkanin Perëndimor

Zbuloni një prej gurëve të çmuar të fshehur në Evropë ndërsa i shpëtoni civilizimit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut përmes vozitjes, trekking dhe çiklizmit.

Nga

€2100

Mali Jezerca

7 ditë - SHQIPëRI

Hiking në Malet e Nemuna

Zbuloni Shqipërinë aventureske, misterioze, të zbutur, në këto dy javë pushime.

Nga

€850

Festa në Shqipëri

9 ditë - SHQIPRëRI - kosovë - Mali i Zi

PackRaft dhe Trekking në Via Dinarica -Shqipëri, Kosovë dhe Mal i Zi

Zbuloni një nga mrekullitë e fshehura të Evropës ndërsa shëtisni nëpër Shqipëri, Kosovë dhe Mal të Zi dhe lundroni në liqenin e madh të Skadarit.

Nga

€1350

Liqeni i Ohrit

4 ditë - SHQIPRëI - N. MAQEDONI

Packraft dhe ngjitje ne mal rreth liqenit të Ohrit - i mbrojtur nga UNESCO

Eksploroni një nga liqenet më të vjetër në botë dhe një nga burimet më unike të biodiversitetit në Evropë përmes një fundjave të gjatë packrafting dhe hiking.

Nga

€490

Destinacionet

Rivierë shqiptare

Shqiptare

Riviera

Alpet shqiptare

Zbuloni

Alpet

Shqiperia e Beratit

Unesco

Trashëgimia

Nuk gjetët asnjë tur që përputhej me pritjet tuaja?

Na kontaktoni për pushime të bëra me porosi

Rrembehu NGA
SHQIPERIA

Në kulturën popullore, Shqipëria është ngjyrosur si një parajsë për banditë, kriminelë dhe gangsterë. Ndërsa ne e kuptojmë se perceptimi mund të bëjë për filma të mirë, si Taken (2008), është krejtësisht e pavërtetë! Në realitet, Shqipëria është një vend i bukur dhe tepër i sigurt për të vizituar dhe jetuar. Kjo është arsyeja pse ne kemi filluar këtë fushatë për t'i bërë thirrje personalisht aktorit të famshëm Taken, Z. Liam Neeson. Shikoni videon dhe bashkohuni me ne duke nënshkruar peticionin për të çuar z. Neeson në Shqipëri dhe për t'u marrë nga natyra e tij e bukur, mikpritja dhe traditat e përjetshme. Nënshkruani peticionin.

Luaj Video
Luaj Video

A jeni gati të Rrembeheni?

Pse ne?

Një kompani
që mund ti besoni

partnerët 1
Distinktivi i Anëtarit ATTA Horizontal 300x87 1
151 1516770 saint michael oficeri policie kapëse e vizorit për lutje e garantuar distinktivin 1 të arkës së sigurt

Artikujt e fundit.

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë.