...
  • info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu

Ne kujdesemi për mbrojtjen e mjedisit sepse i zhvillojme aktivitetet tona ne natyre dhe gjithashtu jemi krenarë për natyrën spektakolare dhe të pacenuar shqiptare. Ne dëshirojmë të vazhdojmë ta ruajmë atë për brezat e ardhshëm. Kjo është mënyra se si udhëheqësja jonë Blerina Ago filloi me turizmin aventuresk në fillimet e hershme si kryetare e Presidentit të Albania Rafting Group (2009-2018).

Ne besojmë se turizmi aventuresk dhe mbrojtja e mjedisit janë komplementare, por ato janë forca të konsiderueshme. Turizmi aventuresk promovon aktivitete rekreative në natyrë pa asnjë ndikim në burimet natyrore, duke admiruar bukurinë e vendeve të paprishura të largëta. Udhërefyesit dhe vizitorët e Active Albania nuk i duan keto vende vetëm për një ditë ose një turne. Puna jonë vazhdon përtej udhëtimit që do të përjetoni, pasi ne jemi të përfshirë në dhënien e bilbilave, ndërgjegjësimin e komunitetit dhe ditët e planifikuara të pastrimit çdo javë.

Bëhuni Kampioni ynë Active4En Environment dhe bashkohuni në grupin tonë të vullnetarëve dhe mbështetësve. Nënshkruani më poshtë me emrin dhe kontaktet tuaja në mënyrë që t'ju mbajmë të afishuar për shkaqet tona mjedisore, punët vullnetare dhe lajmet.

Fushatat mjedisore

Kontribuesit e Active Albania me udhëheqësen e ekipit Blerina Ago, kanë qenë të angazhuar në mënyrë aktive në mbrojtjen e Kanioneve të Osumit nga kërcënimi i dukshëm i Hidrocentraleve. Por një tjetër burim natyral uji është në rrezik: lumi Vjosa, lumi i fundit me rrjedhje të lirë në Evropë, i vendosur në jug të Shqipërisë, është nën kërcënim.

Plani HydroEmpower

Ruaj Vjosën, lumin e fundit të egër të Evropës

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë.