...
  • info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu

Trajnim Rafting në Lumin e Vjosa të Egra

Në nëntor 2021 u zhvillua trajnimi për rafting në lumin e egër Vjosa, Përmet. Ky trajnim i specializuar synonte t'u siguronte pjesëmarrësve arsimim dhe trajnim të përgjithshëm në përputhje me standardet ndërkombëtare të Federatës Botërore të Rafting dhe praktikat më të mira të rafting në të gjithë botën. Për herë të parë në një trajnim rafting në Shqipëri, kishte pjesëmarrje rajonale, duke përfshirë vajza të reja që synonin të bëheshin udhëzuese për rafting lumore. Gjatë trajnimit Active Albania dhe partnerët e saj Universiteti i Sporteve në Tiranë, Montalb, Webgliders dhe BLT Podgorica ndoqën të gjitha protokollet shqiptare të sigurisë COVID-19 dhe ato të Federatës Botërore të Rafting mbi aktivitetin e rafting. Shikoni këtë video të shkurtër të shkrepur gjatë trajnimit.

Vizitoni Shqipërinë dhe Kosovën

Ne duam t'i tregojmë të gjithë botës për Tokën Shqiptare, për vendet tona të dashura. Kanë qenë javë plot frikë, pasiguri, por nuk mund të shuajnë bukuritë e pazbuluara të Kosovës dhe Shqipërisë dhe nuk mund të lodhin kurrë shpirtin tonë energjik, të pasur, mikpritës. Në këto kohë, ne kuptojmë më shumë se jeta është shumë e shkurtër për pushime të mërzitshme! “Kosova dhe Shqipëria - Qëndro i sigurt tani dhe tako shqiptarët më vonë”. Ndajeni atë sepse turizmi nuk duhet të ndalet. Së bashku ne mund të shpëtojmë zemrën e ekonomisë sonë.

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë.