...
  • info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu
Qëndrueshmëria

Si ndikon udhëtimi juaj në komunitetin lokal?

Modeli i biznesit i Active Albania u krijua për të përfshirë sa më shumë udhërefyes dhe biznese lokale dhe kjo sepse ne e duam ndarjen. Na pëlqen të ndajmë përvojat më të mira me mysafirët tanë dhe nga ana tjetër të ndajmë fitimin tonë midis aktorëve të ndryshëm vendorë që na ndihmojnë të krijojmë udhëtimet më të paharrueshme.

Shumëllojshmëri të aktiviteteve dhe
Përvojat kulturore

Lumi Vjosa PErmet

Shqiperia offers a variety of outdoor and cultural experiences that are unique to every region, from north to south, east to west. In our activity-packed trips, we involve as many as 7-9 local guides, diverse accommodation types, and outdoor experience, each day exploring a different part of Albania’s local gastronomy, cultural sights, and living like a local. From remote mountains to the beautiful coast of the Ionian and Adriatic seas or the urban lifestyle in major Albanian cities, our chain of local businesses involves hundreds of people.

Udhëtimi juaj u krijua që ju të prekni çdo aspekt të skenës shqiptare në natyrë, ndërsa kontribuoi në ekonominë lokale të vendeve të largëta që mund të mos kishin parë kurrë të huaj. Duke u paraqitur në pragun e shtëpive të tyre për mysafirë do të inkurajoni të rinjtë të mos lëvizin jashtë vendit për një jetë më të mirë, do ta bëni një gjyshe të lumtur që ka vizitorë pas një kohe të gjatë ose do të ndihmoni një familje bujqësore të përballojë arsimin e lartë.

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë. Politika e cookies

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=2483#!trpen#Përshpejtuesi i Serafinitit#!trpst#/trp-gettext#!trpen##!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=2482#!trpen#BannerText_#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=2483#!trpen#Përshpejtuesi i Serafinitit#!trpst#/trp-gettext#!trpen##!trpst#/trp-gettext#!trpen#
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=2484#!trpen#Aktivizon shpejtësinë e lartë të faqes për të qenë tërheqës për njerëzit dhe motorët e kërkimit.#!trpst#/trp-gettext#!trpen#