• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu
Shenja Covid PNG 300x300 2

Përvoja unike për entuziastët e aventurave

REZERVONI UDHETIMIN TUAJ: SHIKONI TURET DHE DATAT!

maskë 1

Aventurat

Pushime ne Shqiperi

6 ditë - Paketim / Hiking / Snorkeling / Eksplorim Shpella

Pack Rafting, Snorkel dhe Hike në Shqipëri

Eksploroni shpella misterioze, snorkeloni në gjire të largëta dhe grumbulloni paketat e një liqeni pa njerëz dhe parqe kombëtare.

Nga

€850

Më e mira e Shqipërisë

Më e mira e Shqipërisë

Përjetoni më të mirën e Shqipërisë nga toka dhe uji në një aventurë epike 15 ditore.

Nga

€4800

Turi i Madh i Shqipërise  <br/> Europe's Hidden Gem

15 Netë - SHQIPëRI

Turi i Madh i Shqipërise
Europe's Hidden Gem

Zbuloni Shqipërinë aventureske, misterioze, të zbutur, në këto dy javë pushime.

Nga

€1700

Mali Jezerca

7 ditë - SHQIPëRI

Hiking në Malet e Nemuna

Zbuloni Shqipërinë aventureske, misterioze, të zbutur, në këto dy javë pushime.

Nga

€850

Festa në Shqipëri

9 ditë - SHQIPRëRI - kosovë - Mali i Zi

PackRaft dhe Trekking në Via Dinarica -Shqipëri, Kosovë dhe Mal i Zi

Zbuloni një nga mrekullitë e fshehura të Evropës ndërsa shëtisni nëpër Shqipëri, Kosovë dhe Mal të Zi dhe lundroni në liqenin e madh të Skadarit.

Nga

€1350

Liqeni i Ohrit

4 ditë - SHQIPRëI - N. MAQEDONI

Packraft dhe ngjitje ne mal rreth liqenit të Ohrit - i mbrojtur nga UNESCO

Eksploroni një nga liqenet më të vjetër në botë dhe një nga burimet më unike të biodiversitetit në Evropë përmes një fundjave të gjatë packrafting dhe hiking.

Nga

€490

Destinacionet

Rivierë shqiptare

Shqiptare

Riviera

Alpet shqiptare

Zbuloni

Alpet

Shqiperia e Beratit

Unesco

Trashëgimia

Nuk gjetët asnjë tur që përputhej me pritjet tuaja?

Na kontaktoni për pushime të bëra me porosi

Rrembehu NGA
SHQIPERIA

Në kulturën popullore, Shqipëria është ngjyrosur si një parajsë për banditë, kriminelë dhe gangsterë. Ndërsa ne e kuptojmë se perceptimi mund të bëjë për filma të mirë, si Taken (2008), është krejtësisht e pavërtetë! Në realitet, Shqipëria është një vend i bukur dhe tepër i sigurt për të vizituar dhe jetuar. Kjo është arsyeja pse ne kemi filluar këtë fushatë për t'i bërë thirrje personalisht aktorit të famshëm Taken, Z. Liam Neeson. Shikoni videon dhe bashkohuni me ne duke nënshkruar peticionin për të çuar z. Neeson në Shqipëri dhe për t'u marrë nga natyra e tij e bukur, mikpritja dhe traditat e përjetshme. Nënshkruani peticionin.

Luaj Video
Luaj Video

A jeni gati të Rrembeheni?

We made it! We have arrived! Were here!

Sapore Mediterraneo, Quickborn’s newest restaurant, has been welcoming guests to Quickborn for over two months to enjoy Mediterranean cuisine, warm hospitality and unparalleled service.

Location: Auf dem Halenberg 6, 25451 Quickborn, Germany. We offer a wide range of fresh food – pasta, fish, steak, pizza, salads and more. We use the freshest ingredients when preparing our food to offer the best quality and taste. Try our delicious food today!

Pse ne?

Një kompani
që mund ti besoni

partnerët 1
Distinktivi i Anëtarit ATTA Horizontal 300x87 1
151 1516770 saint michael oficeri policie kapëse e vizorit për lutje e garantuar distinktivin 1 të arkës së sigurt

Artikujt e fundit.

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë.