• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu
Blerina Ago, Themelues

Çmime dhe Mirënjohje
Kryetari i BETIMIT, TEDx Tirana 2021 | Drejtori Ekzekutiv i Fushatës Ndërkombëtare të Turizmit Dixhital “Marrë nga Shqipëria 2019-2020 | Folës i ftuar “Rrjeti i Grave Sipërmarrëse për Sukses, Kosovë 2019 | Anëtar i Bordit Ekzekutiv të Federatës Botërore të Rafting 2018 - tani | Drejtues i Industrisë, Inovator, Aktivist dhe Sipërmarrës Social nga UN Women Europe dhe Azia Qendrore 2019 | Anëtare e Rrjetit të Grave Themeluese Shqipëri 2019 | Përfaqësuese e Shqipërisë në Javën e Sipërmarrjes së Grave përmes Programit Zviceran të Sipërmarrjes, Zvicër | Alumni i Iniciativës së Liderëve Inovatorë të Rinj Transatlantikë 2017 | Anëtar i Bordit Këshillimor Kërkimor të Shoqatës së Tregtisë së Aventurave të Udhëtimeve 2018 | Organizator i Konferencës së Parë Rajonale të Turizmit Aventurë në Tiranë 2018 | Anëtar i Bordit të Unionit Shqiptar të Turizmit 2017 | Alumni i Shkollës Shqiptare të Studimeve Politike, Këshilli i Evropës 2017 | Anëtar i Komitetit Këshillimor nga sektori privat i Ministrit të Turizmit 2017 | Fituesi i Çmimit Apple Green si CEO i Albanian Adventure Resort 2015 | Veproni Tani Kampionat nga Ambasada Amerikane në Shqipëri si Sekretar i Përgjithshëm i Federatës Shqiptare të Rafting 2014 | Risi Turistike Fitues nga Ambasada Zvicerane në Shqipëri si v / president i Federatës Shqiptare të Rafting | Kryetari në aventurënNë_Ohrid, Maqedoni | Modeli i Zhvillimit të Qëndrueshëm të Turizmit nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në Shqipëri | Histori e Suksesit e Zgjedhur midis 100 grave me ndikim në Shqipërinë 2020 | Kryetari i TEDxTirana 2012

Nga Udhëzuesit te CEO, Gratë në Udhëtime Aventurë janë në rritje

Blerina Ago

Themelues

mendje blerina më parë kopertinë
zviceran ep
Duke u bërë TedX Blerina Ago

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë. Politika e cookies