...
 • info@activealbania.com
 • +355675000097
 • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
 • ketu

Rafting në lumin e egër Vjosa, Përmet

Rafting / Përmet

Rafting në lumin e egër Vjosa, Përmet

Për aktivitetin aktual, ju duhet të doni natyrën, të keni një gjendje të mirë shëndetësore dhe të jeni konsultuar me mjekun gjatë vitit. Fëmijët mbi pesë vjeç janë shumë të mirëpritur nga qershori deri në nëntor.

Diell 128

Kohëzgjatja

1 ditë

Grup njerëzish

Madhësia e GRUPIT

Deri në 30 persona

Akomodimi

Klasa tipike e ujit

2- 3

Vendndodhja W

VEND TAKIMI

Përmet

Sezoni W

SEZONI

Mars - Nëntor

2

VËSHTIRSI

I moderuar

Bashkohuni me një udhëtim në Active Albania me udhëzues ekspertë dhe mbështesni rritjen e turizmit aventuresk dhe të ekonomisë lokale të komunitetit Vjosa. Ruaj zemrën blu të Evropës. Vjosa pa diga!

Nga

€60

Ndani këtë turne
Depozitat e transferueshme

Anuloni deri në 31 ditë para nisjes dhe ne do të transferojmë depozitën tuaj në kredi për një rezervim në të ardhmen.

Klikoni 'shiko ndryshimet' për këshillat specifike të udhëtimit të Zyrës së Jashtme plus çdo ndryshim të udhëtimit dhe masa shtesë të sigurisë në vend, si rezultat i COVID-19.

Rafting
Rafting në lumin e egër Vjosa
Malin
Natyrë e paprishur
Kampe
Dreka lokale
Pikat kryesore të vendndodhjes / rajonit

Rafting në lumin Vjosa, një nga lumenjtë e fundit të Evropës me rrjedhje të lirë, është një rafting i klasës III. Përgatituni për valë deri në katër metra dhe pasazhe të ngushta që e dërgojnë anijen të ndriçojë dhe uji të vërsulet anash. Gjithë rrjedha e lumit Vjosa, 270 km, është e egër, e paprekur dhe e zbukuruar me kanione të bukura, pjesë lumenjsh dredhërues, ishuj dhe zgavra.

Informacioni Thelbësor

Vizat: Shqipëria & Maqedonia e Veriut
Nuk kërkohet vizë për shumicën e kombësive, përfshirë mbajtësit e pasaportave në Mbretërinë e Bashkuar, shumicën e shtetësive të tjera të BE-së, SH.B.A., Kanadeze, Australiane dhe Zelandën e Re.
Vaksinimet: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut
Nuk ka rreziqe specifike shëndetësore.

Një kompani që mund t’i besoni

Shenja e Shoqatës Tregtare të udhëtimeve aventureske 1 196x300 1
tripadvisor 1
Zgjedhja e Udhëtarëve Tripadvisor
Blerja e Sigurt e Garantuar
Foto
Si është?
 • Çfarë përfshihet
 • Vëmendje
 • FAQ-të

Udhëzues profesional i çertifikuar
Pajisjet për rafting
Pajisjet e ndihmës së shpejtë
Çantë e papërshkueshme nga uji
Vaktet e ushqimit

Tarifa e udhëtimit nuk përfshin kafe dhe çdo lloj pije përveç ujit. Do të keni pagesa shtesë nëse zgjidhni të provoni dhe ture apo aventura të tjera.

Rroba banjo
Veshje e lehtë shumë sportive (pantallona të shkurtra dhe bluzë)
Sandale / atlete për ecje, të forta dhe jo të rrëshqitshme
Krem mbrojtës nga rrezet e diellit
Një palë atlete/sandale shtesë
Një palë pantallona dhe bluzë shtesë

Pika e takimit - Përmet

Ne mund të organizojmë marrjen nga çdo hotel apo shtëpi tjetër mysafirësh në Gjirokastër dhe nga çdo qytet tjetër në Shqipëri sipas kërkesës.

Gjatësia e udhëtimit me rafting

Transporti Përmet - lumi Vjosa - Përmet 1 - 1,5 orë
Përgatitja, udhëzimet dhe zbritja 2,5 - 3,5 orë
Dreka lokale 1 orë

* Udhëtimet rafting në Shqipëri nuk ofrojnë një nivel të lartë vështirësie, por çdo vizitor duhet të marrë parasysh:

 • Mosha mbi 16-70 vjeç (personat nën 18 vjeç duhet të shoqërohen nga një i rritur.)
 • Të dini notin
 • Të jini të shëndetshëm dhe jeni konsultuar me mjekun gjatë vitit.
 • Të keni një peshë jo më të rëndë se 100 kg

Në terma absolutë, personi nuk duhet të ketë sëmundje dhe komplikime si më poshtë:

 • Sëmundje kardiake të çdo lloji
 • Hipertensioni
 • Humbje ndjenjash të çfarëdo lloji
 • Problemet e shtyllës kurrizore dhe sistemit muskulor që zvogëlojnë mundësinë fizike të shpëtimit
 • Problemet me aparatin e frymëmarrjes
 • Problemet nervore
 • Shtatzënia
 • Probleme me sytë (miopia e rëndë, shkëputja e retinës, glaukoma)
 • Të jini nën ndikimin e barnave farmaceutike, ilaçeve, alkoolit.

Nuk ka kufij të moshës dhe peshës për nivelet e ulëta: Klasa II (Qershor - Tetor)

Pyetje Cila do të jetë madhësia e grupit?

Minimumi 6 persona dhe maksimumi 14 persona.

Pyetje Kërkesat dietike

Ju lutemi na tregoni paraprakisht për çdo kërkesë dietike që të mund t'i plotësojmë këto.

PyetjeMoti

Muajt më të mirë për të përjetuar këtë turne janë prilli deri në qershor dhe shtatori deri në nëntor kur koha është e ngrohtë dhe me diell, duke arritur temperatura rreth 30 gradë.

Pyetje Mosha minimale (në një udhëtim privat)

Fëmijët mund të marrin pjesë vetëm në udhëtime private. Ata duhet të kenë të paktën 15 vjeç.

Pyetje Konsumatori duhet të ketë kujdes

Përvoja e mëparshme, kushtet mjekësore, pesha, kërkesat dietike.

Çmimi nga
60.00 Per I rritur
Shto udhëtarët
I rritur
60.00 Për Adult
Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë.