• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu
Mbrapa

Albartizan.al: artizanët më të bukur dhe me cilësi të lartë së bashku

Albartizan.al: artizanët më të bukur dhe me cilësi të lartë së bashku

Albartizan.al u krijua nga njerëzit prapa dhe bashkëpunëtorët e Artistike Zadrima. Me një dashuri për punën artizanale, qëndrueshmërinë, zhvillimin e ekonomisë lokale dhe mbi të gjitha estetikën e bukur, u zhvillua një ide ku puna e artizanëve shqiptarë mund të bashkohet në një vend. Artizanët nga i gjithë vendi mund të shfaqin punën e tyre në një hapësirë të dedikuar ku klientët jo vetëm që mund të shohin dhe blejnë produktet, por mund të mësojnë edhe për artizanët. Qëllimi kryesor i këtij portali është të lidhë artizanët shqiptarë në një rrjet, duke lehtësuar iniciativat e bashkëpunimit midis tyre. Albartizan.al dëshiron të jetë një koleksion i krijimeve artizanale më të bukura dhe me cilësi të lartë shqiptare ku klientët mund të shfletojnë dhe të bëjnë zgjedhjet e tyre me vetëdije duke vlerësuar produktet shqiptare. Ne do të veprojmë si një garantues për klientin dhe për artizanët duke premtuar që ata që punojnë të shfaqen në portal, ka përmbushur një numër kriteresh. E para dhe më e rëndësishmja prej të cilave është se është "Punuar me dorë në Shqipëri". Zbulo me shume ketu

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë. Politika e cookies