• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu
Mbrapa

Lonely Planet për Malet e Nemuna

Lonely Planet për Malet e Nemuna
Oliver Smith nga Lonely Planet: Zotit iu deshën gjashtë ditë për të krijuar tokën, detin dhe qiellin. Por, kështu shkon një legjendë lokale, djallit iu deshën vetëm 24 orë për të krijuar atë Bjeshkë të Nemuna. Ishte një ditë pune e plotë. Lexo më shumë KETU

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë. Politika e cookies