• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu
Mbrapa

Ministri Bledi Cuci shijon rafting në lumin Vjosa

“Nëse nuk keni provuar rafting, ndoshta nuk dini asgjë për sportet aventureske. Dhe ku më mirë se në lumin Vjosa dhe me Blerina Ago, pionierja e turizmit aventuresk në Shqipëri dhe rajon, e cila kohët e fundit ka ndërmarrë një sipërmarrje të re për të lidhur natyrën dhe kulturën autentike me aktivitetin fizik Me të rinjtë nga vendet e rajonit që po marrin i trajnuar nga "Active Albania" për t'u bërë udhërrëfyes rafting në lumë, pata një përvojë të mahnitshme në ujërat e kristalta të Vjosës në mes të një natyre të mrekullueshme. Përmeti dhe i gjithë rajoni i Gjirokastrës janë tashmë një pol i rëndësishëm turistik në Shqipëri dhe një destinacion i pashmangshëm në jug të vendit, ku mund të kombinoni disa aktivitete së bashku dhe të kaloni më shumë se një fundjavë. Me sporte aventureske si rafting, hipur mbi kalë apo shëtitje dhe investime në agroturizëm, zonat rurale kanë një perspektivë të fortë për zhvillim të qëndrueshëm. Vjosa është një pasuri e jashtëzakonshme për Shqipërinë, një burim të ardhurash për Përmetin dhe ndërmarrjet vendase. Urime Blerina dhe kushdo tjetër që investon në sipërmarrje që fuqizojnë zonat rurale, ruajnë burimet natyrore dhe kulturore dhe diversifikojnë tregun e produkteve të turizmit. ”

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë. Politika e cookies