• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu
Mbrapa

Regjistrimet e Trajnimit të Udhëzuesve në Jashtë janë të Hapura

Regjistrimet e Trajnimit të Udhëzuesve në Jashtë janë të Hapura

A jeni një operator turistik që dëshironi të rritni aftësitë udhëzuese në natyrë të udhëzuesve dhe punonjësve tuaj të turizmit?

A e doni jashtë, sportet dhe takoni njerëz nga e gjithë bota? A po kërkoni një mundësi punësimi në turizmin aventuresk? Përkushtimi, punëtori dhe shpirti i ekipit ju përshkruajnë më së miri?

Nëse po, bashkohuni në mundësinë e shkëlqyeshme për t'u trajnuar dhe çertifikuar si një udhëzues në natyrë përmes "Përqafoni aventurën e Ballkanit”Projekti.

Ne inkurajojmë sektorin e turizmit NVM-ve, p.sh. Agjencitë e Udhëtimit, Operatorët turistikë dhe shërbimet e Mikpritjes përmes punonjësve të tyre ose udhëzuesve të angazhuar të turit ose stafit mbështetës nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Kosova dhe Mali i Zi të shprehin interes për trajnimet e mëposhtme Eco, Adventure and Rural Tourism

Pjesëmarrësit e suksesshëm do të fitojnë çertifikim për rafting, trekking dhe mikpritjen.

Regjistrohuni këtu: https://www.activealbania.com/embrace-balkans-adventure/

Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë. Politika e cookies