• info@activealbania.com
  • +355675000097
  • COVID-19 REFUND COMMITMENT. Read more about our enhanced flexibility
  • ketu

Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri

Për herë të parë në Ballkani Perëndimor, ka filluar zhvillimi i një aktiviteti të ri aventuresk të ujit. Quhet PackRafting dhe nuk është vetëm një sport i ri ujor në Shqipëri, por edhe më e thjeshtë dhe më praktike se rafting tradicionale.

Sipas Blerina Ago nga “Active Albania”Ky lloj sporti ju jep mundësinë të merrni një gomone të përshtatur për fizikun njerëzor, pa pasur nevojë për makinë, pasi peshon vetëm 3 kg dhe si i tillë mund të merret në praktikë edhe në zona ku nuk lejohen automjetet.

Rafting me pako mund të shijohet në laguna, liqene dhe lumenj duke e kombinuar atë me shëtitje, çiklizëm etj.

Blerina Ago, autore e kësaj oferte të re turistike, shpjegoi se ekipi i “Active Albania” po ridizenjon produktet e turizmit për t’iu përgjigjur periudhës COVID-19 dhe post-COVID-19.

“Pas një studimi të hollësishëm të sjelljes së konsumatorit, tendencave të turizmit në tregun evropian dhe pasojave të pandemisë, Pack Rafting u krye në përputhje me standardet ndërkombëtare sepse:

✓ Ne duam t'u mundësojmë turistëve të mbajnë distancën sociale dhe të ndjekin të gjithë protokollet e higjienës dhe sigurisë.
Ne synojmë të minimizojmë gjurmët e aktiviteteve tona turistike duke ofruar aventura ekologjike dhe duke zvogëluar emetimet e dioksidit të karbonit në mjedis.
✓ na pëlqen të ndajmë me të tjerët, prandaj sigurohemi që në të gjitha itineraret e rafting në të gjithë Shqipërinë të angazhohen guidat dhe nikoqirët lokalë të zonës ku zhvillojmë ofertat tona turistike, duke bërë të mundur që turistët të qëndrojnë më gjatë pranë komuniteteve lokale, të shpenzojnë më shumë dhe ik me shijen më të mirë shqiptare ”, thotë Ago.

Fotografitë më poshtë janë nga aventura e rafting në liqenin e Ohrit në Pogradec dhe shëtitja nga fshati Tushemisht në fshatin Peshkëpi.

Active Albania paketim
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 15
Skuadra Active Albania
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 16
Mali i thate peshkepi
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 17
Hartimi i PAQ-ve
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 18
Paketimi në Liqenin e Ohrit
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 19
Shën Naumi manastir maqedonia
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 20
aktivitetet e ujit në pogradec
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 21
Punime artizanale në Liqenin e Ohrit
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 22

Fotografitë më poshtë janë nga aventura e rafting-ut në liqenin e Ulzës.

Active Albania Ulza Packraft e shkallëzuar e1616671605557
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 23
Paketimi në Liqenin e Ulzës i shkallëzuar e1616671597728
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 24
Paketimi i Pajisjeve Albania shkallëzoi e1616671583795
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 25
Vozis në Liqenin e Ulzës me shkallë e1616671573115
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 26
Ulza PAckraft shkallëzuar e1616671564958
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 27
Paketoni trapin në Ulez
Paketimi, sporti më i ri i ujit në Shqipëri 28
Ne përdorim cookies për t'ju dhënë përvojën më të mirë.